Torsdag

hoho, snart nytt år & nya möjligheter, eller nått sånt.... har haft en kort arbetsvecka efter som de va röd dag i måndags & jag är ledig på fredagar nice! Igår var jag ute på några drinkar med mamma,moster, 2 kusiner,patrik och helena! jätte trevligt :)
Imorgon är jag ju som sagt ledig, ska iväg till och fixa naglarna med jossan på dagen, sen på eftermiddagen blir de kalas här hemma för Nora fyller 2 år.   & på lördag blir de nyårsfirande med bästa tjejornaaa.. ska bli såå kul, det är så sällan vi ses allihopa nuförtiden när alla jobbar olika tider oså , så de blir kul !


Jul!

har haft en jätte mysig jul med familj & släkt och fått jätte fina julklappar!
I lördags firade vi julafton med släkten hemma hos mamma & på söndagen med pappas familj hemma hos pappa.. Sen blev de utgång på de, hade egentligen inte alls tänkt att gå ut men så blev de endå& de vart en riktigt kul kväll, o de va sjukt mycket folk ute också.. 

Imorgon börjar jobbet igen efter 4 dagars ledighet, dock blir de bara en tre dagars vecka nu. skönt :)












torsdag

är slut slut slut, nu är jag julledig i 4 dagar , ska bli jätte skönt! Imorgon har jag endel o göra eftersom det är dagen innan julafton.. julkänslan är noll just nu, konstigt



julafton 2008

onsdag

i några dagar har jag funderat rätt mkt, på det som har varit.. och jag vet inte varför jag ens tänker på det.. trotts allt dåligt som har vart så fanns de saker innan det som faktiskt var bra... och det är väl det jag saknar, nu kommer verkligheten ikapp..

what to do

ganska full dag på jobbet idag också. ska snart gå o träna om jag orkar, e sjukt trött o har för tillfället tappat gnistan för de mesta. jaja de e snart bra igen

lions roar

Now the pale morning sings of forgotten things

But don't you come here and say I didn't warn you
About the way your world can alter
And oh how you try to command it all still
Every single time it all shifts one way or the other

And I'm a goddamn coward, but then again so are you
And I'm a goddamn fool, but then again so are you

Måndag

Nuu är de julvecka, mysigt och mycket att göra på jobbet , alltid kul!
har haft en bra helg också med hemma mys i fredags och utekväll me tjejerna i lördags!



I wish nothing but the best for you

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead
i wish nothing but the best for you



fredag

skönt med fredag & ledigt !  är just nu barnvakt åt nora, ska försöka packa ner henne i vagnen och hinne en snabbis på stan innan jag lämnar henne till mamma ! Kvällen får vi se hur de blir möjligt att vi går ut :)





lilla fina!

har kokat knäck!


They can never have yesterday


Måndag

nu e de  måndag igen, helgerna går såå fort... men men hade en bra helg iallafall me fina vänner! Idag har jag hunnit me lite julklapps shopping efter jobbet men är långt ifrån klar... måste fixa de den här veckan, det går fort nu!


Fredag




hallooj! Fredag & jag är hemma... whats gooing on?  ne men ikväll blir de en lugn kväll ,så laddar vi för imorgon istället ! min fredag har sett ut som så att jag var i fjugesta på julfest & sjöng 3 låtar. Jätte kul! :)
sen har jag spenaderat kvällen i soffan me mamma & lillasyster mysigt, & bra också eftersom jag kommer vara pigg imorgon för jag mååste köpa julklappar !


Torsdag

har haft ganska mycket att göra på jobbet hela veckan, så nu är de skönt o ta helg!  Ikväll har ju umgåtts med hanna som jag träffar alldeles för sällan!  Hon hade lagat jätte god  lasagne när jag kom dit , kanon kväll!
Nu ska jag sova Godnatt!



RSS 2.0