Tisdag

hoho, är dååålig på att uppdatera, i know.  men men har fullt upp i veckan, igår jobbade jag över lite, imorgon ska vi på visning efter jobbet & på torsdag ska jag stanna kvar på jobbet igen.   men men de e ju kul saker spom händer :)  idag efter jobbet hämta vickan up mig så drog vi till marieberg för o fixa halloween outfits, de blev väl lite gott oblandat där ja ;) haha
 
 
 

Eva Dahlgren

I torsdags var jag & mamma på Eva Dahlgren på conventum. det var mammas födelsedags present från mig. Så innan gick vi ut o käkade tapas på Mingla, sjuuukt gott!   Och konserten var kanon, Eva Dahlgren  är underbar !
 

Red head!

 
Ny hårfärg, dags för lite förändring kände jag!

Torsdag

Nu har jag tagit helg! har haft en toppen dag för övrigt! bra dag på jobbet, fick för första gången klippa en peruk på en kund, visserligen bara luggen men endå! Det känns kul att få så pass mycket förtroende. Toppade dagen med sång lektion & inspelning i deras studio. sjukt kul, sen när man kommer hem väntar ett mejl med en mp3 fil med ens egen inspelning, jätte häftigt , och rättså kul och samla på sig o höra hur rösten förändras!
 
Imorgon ska jag & Ninni dra till Norrköping o hälsa på my som sagt, det blir nog en bra start på helgen!
Nu e de lägg dags, vi tänkte åka runt 10 så man måste väl upp hyfsat tidigt iaf.. 
 



Tisdag

Hohooo,  ny jobb vecka igen, nice!
Har umgåtts med Ninnsan både igår och idag, igår var vi o kollade på glasögon åt henne som hon ska få snart hehe.. funderar på ett par nya till mig med, kan va kul o ha o byta lite med :)
Idag var vi på marieberg & Ikea, hittade dock inget speciellt...  På fredag ska jag & Ninni ta en liten dagstripp till Norrköping o hälsa på hos mysan, det ska bli jätte skoj 
 
 
 

RSS 2.0