Frisörhelg

hoho, har haft en lite fullt upp helg. somsagt så hade vi ju lite spa kväll i fredags, de va supermysigt.  Sen blev det hem tidigt o sova för att gå upp och åka till skövdemässan med Rose-marie på lördagen. Det började med att vi körde fel några mil eftersom vi satt o babblade förfullt i bilen haha. men vi kom fram tillslut iallafall och väl därframme blev det lite shopping av diverse hårprylar. och så var det visningar då och då som vi tyckte va suuperbra & jätte inspirerande. det var en vääldigt bra & trevlig dag.
 
På mässan köpte vi med oss lite plattänger hem eftersom Grazette hade såå snygga rosa med tillhörande värmetålig väska, där köpte jag även med mig en till mig själv!   Så nu i veckan har vi skyltat lite med alla nya rosa saker vi köpte med oss, det är riktigt kul och blir riktigt snyggt. Vi har skyltat med svart tyll och rosa produkter så det ser riktigt tufft ut i skylten !
 
 
 
 
 
Här på en av visningarna fick man lära sig hur man kunde göra som en rosett i en fläta. Kul grej! vi har tränat upp oss på de på salongen nu!
 
 
 
 
 
 

LW


där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt sjuttiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du
där bodde jag och du

inga jordskalv är vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig


jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig
du kanske undrar över mig

där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort
då när ingenting var gjort




men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu




Helg!

Helg helg, har haft en lugn spa kväll med nåra av tjejerna ikväll, blev bastu,hårinpackning, ansiktsmask, bodyscrub & mys. behövligt ! Imorgon ska jag iväg till skövde med jobbet över dagen, det är en frisörm'ässa där, det blir nog skoj! sen på kvällen när jag kommer hem är de bara att svida om för partaj.  Igår efter jobbet stannade vi kvar & slingade mig, verkligen välbehövligt, känns såååå skönt!! sen åkte jag direkt till Ninni, så hade vi myskväll o käka kräftor osånt.
 
 
Igår
 
 
 
idag!

RSS 2.0