Lördag

fredagkvällen bestog av sömn sömn sömn, ville bara sova haha, martin kom & sov med mig också senare .
Idag är jag väldigt spontan & beger mig till åbytorp för att fira jessicas 18års dag, blir nog kul :) ska övningsköra upp dit, haha


den här bilden är från sist jessica hade fest hos sin pappa, när ninni fyllde 16 tror jag haha man får väl va glad att man inte serut sådär fortfarande





Torsdag

igår kom älsklings martin till mig & sov hos migg så jag skulle slippa sova själv.. aw sötaste<3
satt & kollade på tv & åt torttilini i natt  men vi kom upp endå imorse :)

åkte till praktiken men var bara där till 11, sen åkte jag in till stan igen & gjorde balfrisyr på Felicia, har tyvärr ingen bild men det kommer :). senare åkte jag tillbax till kumla , då dök lantisen inom mig upp, eftersom tåget inte går på samma sida jämt från resecentrum så jag hittade knappt till tåget haha,  I

allafall så har jag övningskört idag & sen köpte vi mat från aramis.. blir nog så att jag sover över här i natt, har ju praktik imorgon, sen e de helg wiiih hur skönt som helst !!


Onsdag

ingen praktik för mig idag, kör skolan & sen skolan o fixa lite grejor, när jag kom hem låg min sötis fortfarande och sov haha, så vi gjorde frukost när han vaknade, det blev kokt ägg, bacon & mackor gott gott :)
sen har vi legat och kollat på film ( fast jag såg bara halva för jag somna)

för nån vecka sen var jag super taggad på hoffmaestro på ritz ikväll , men nu känner jag mig rätt trött & sliten så jag hoppar över de, även om de hade vart kul ...

nu ska jag snart gå & lägga mig, tänkte hinna till praktiken en stund innan jag ska göra balfrisyr imorgon !


tisdag

har precis vartit hos hanna & gjort balfrisyr på henne, nöjda blev vi båda två så de känns bra :)
Imorse färgade & klippte jag mamma på praktiken & igår kväll var jag & klippte en hel familj & ikväll är det en till som ska klippas  och en balfrisyr till på torsdag, det är endel nu haha.


fredag kväll

happ, är helt slut haha när jag kom hem efter skolan så hade martin precis gått upp, la mig hos honom ett tag & kollade lite ncis. Nu sitter jag här helt i min ensamhet & har lagat mat till mig själv ikväll, haha det blev pasta & kyckling sås trodde inte jag kunde laga mat men men haha.
helgen kommer bestå av jobb både lördag söndag. Förövrigt hade jag min sista skoldag idag, nu återstår bara praktik!


Fredag

har precis gjort nationellt prov i  matte... gick ju sådär.. inge vidare, fast det visste jag ju redan men endå.
Nu vill jag bara hem till min martin som fortfarande ligger o sover i min säng ..

men vi har en lektion kvar & sen slutar vi !

torsdag

modevisnings dag igår , först träffades vi kl 8 i frisör salarna för att göra i ordning våra modeller,senblev det vidare mot slottet för att vara me dunder alla visningar & pudra om dom och fixa till det som behövdes. Så vi var där till halv 9 ungefär tror jag, sen blev de liquid med lite tjejer & sen vidare till strömpis, haha blev lite mycket för både mig och ninni... livet som 18 åring är tufft haha.  idag har vi vart ute i solen & käkat glass oså

nu ska jag ta tag i engelska arbetet som vi sak redovisa imorgon.... har även matte nationella del 2 imorgon

var riktigt dålig på att ta kort igår, men här är iallafall några på ninnis hår + make som jag fixade !




tisdag

Har inte gjort mkt idag, klippte ninni & sen var de inte mycket mer, åkte o tränade sen & sen följde jag med mamma till coop, nu väntar jag på att my love ska komma hit !

Idag fyller våran lizzy år ÄNTLIGEN!! nu får du följa med oss ut på vilda äventyr på krogen haha! love you <3<3


-

allt e på topp, helt plötsligt vänder det bara...

uhäk

usch känner mig trött och hängig idag... ska snart gå o duscha & sen smöja in mig med mitt nya strawberry bodybutter som jag fick av tjejerna i lördags :)

Måndag

Helgen har vart toppen! Min & mirelles försenade födelsedags fest blev lika bra som torsdagens fest!
har inte mycket bilder insåg jag, men men :)












fredag

gårdagen var kanon, grillfest hos sebbe! kvällen slutade inte så sent, inte så konstigt med tanke på att vi började vid 5.. väldigt lyckad kväll iallafall. Sov hos martin i natt & idag har vi legat och kollat på film hela dagen.

ikväll ska jag bara ta de lugnt, för imorgon är de fest igen, baaaack to the 80's, hihi kommer bli grymt :)













onsdag

började dagen med ett underbart natinellt prov i matte!!
fantastiskt kul när man inte fattar någonting alls, verkligen. usch

åt senare mc drive med mamma & sen träffa jag ninni på stan & sprang runt där några timmar, fick med mig en ny tröja hem också ! Nu är det lång helg, skööönt.  Imorgon är de party på g , ska bli jätte kul . Så ikväll tar vi de bara lugnt hemma hos karin med chips o film!


Söndag

Bröllopet igår var jätte trevligt! helt klart det bästa jag gjort inom musiken!
Två låtar sjöng jag i krykan, För att du finns & Du är allt.
Efter kyrkan var det middag & senare på kvällen fest. God mat & trevlig fest !
Kajsa & jag åkte hem med hennes mormor & morfar sen .
och somnade gjorde man till ljudet av en mindre välmående kajsa, haha <3<3

Idag har jag sovit sovit sovit och så har jag & martin ätit tacos , väntar nu på att wallander ska börja !


Fredag

dagen blev som majoriteten av dagarna den här veckan har vart, en lektion sen hål i två timmar & eftersom vi jobbar vid datorn på engelskan fick vi gå hem. så kl 10.00 var man hemma igen haha..
har ätit lite mat & duschat, ikväll ska vi ut & fira karin lite eftersom hon fyllde år i söndags, dock blir det en väldigt lugn kväll för mig eftersom det är imorgon jag ska sjunga på bröllopet! Fast de passar jätte bra med en lugn kväll eftersom att martin kommer hem ikväll, så då passar de att jag går hem rätt tidigt & får träffa honom också:)
ÄNTLIGEN!!

& imorgon då.. Hur nervös som helst haha, fast det ska också bli otroligt kul!

I'd rather be with you

heyyy, har ju då vart ute & övningskört med pappa, de går bättre och bättre !
sen tog jag bussen med mirelle till örebro, underbaring!

& nu är de inte alls långt till min älskling kommer hem, imorgon faktiskt ! ååh va jag längtar!!!


Torsdag

Ännu en kort dag i skolan, skönt som fan :) hade matte & sen idrott där de va nått häfte man skulle svara på. Sen käka Sen fixade jag & mirelle lite grejor hiihi. Nu ska jag inte göra något speciellt fram tills pappa slutar för då ska vi övningsköra.





Twilight äpplet hahahah !




Shopping!

hade jätte trevligt med Ninni idag & det blev endel shopping också !




Jeans gina tricot 199:- Linne  monki 100:-


tröja med snygg rygg  ginatricot 29:-



från vänster, 30:- I'am  , den stora var jag ju bara tvungen att köpa den hette Nora ring bikbok 49:-


25:- bikbok

Onsdag

klev upp imorse för att göra klart det sista på hemsidan& skicka in den.
var hemma vid 10.00 igen & åt frukost innan jag gick iväg till friskis.
Så nu har jag precis kommit hem där ifrån och ska bara sitta o ta de lite lugnt ett tag , sen blir det dusch och sen ska jag träffa Ninni!



you're the best

Morgondagen ser ut att bli en riktigt bra dag! Antingen är jag ledig eller så ska jag bara ha data, det beror lite på hur min hemsida som ska lämnas in ser ut! Senare på dagen ska jag träna & efter det träffa Ninni för en shopping eftermiddag! wiiho


Jag & Ninni när vi var några st och tältade i ÅBYTORPS SKOGEN av alla jävla ställen , sommaren 2007 haha!

Tisdag

heyheyyy,  har hållt på med modeller idag i skolan. Först imorse hjälptes trion åt att färga lizzys mammas hår, skit snyggte blev det! Sen hade vi lunch & sedan var det barkis tur att bli färgad , medans jossan& lisa färgade henne så tripplade jag håret på mirelle.
Fick veta betygen för färgningen på dockorna som vi gjorde för några veckor sen. VG+ fullpott i allt tydligen utom analysen, & jag kan erkänna att den sög ! Både jag & jossan fick också ett + i städning tydligen hahah, helt underbart.

Förövrigt så somnade jag i soffan runt 20.00 igår hahah, vaknade sen av att martin ringde <3 oh miss hiiiim.
känner verkligen hur TOMT det är när han inte e hemma!

nu ska jag iallafall skriva litegranna på en engelska grej som skulle vart inlämnad för ett tag sen....hehe




Måndag

skolan för två lektioner, sedan körskolan  & sen blev de firskis för träning, skönt att vara där tidigt när de inte e så mycket folk där! well hoppas veckan går fort, på lördag är de bröllop & jag sak sjunga, jävlar va nervös jag e, redan hahah.

nu väntas mat & sedan plugg... kul kul




Nyår för fleera år sen ! miss u .

everuything's gonna be alright

söndag kväll & jag sitter & har precis börjat plugga till provet imorgon.... jag som tog med mig boken hem redan förra veckan & hade GOTT om tid på mig, hehe... vi säger så här istället, vem fan lägger ett prov på en måndag? efter valborg??  och vips så var de inte mitt fel längre (Y)

idag har vi fått besök av mammas vänner från ungern & sin lilla bebis hade de med sig också, så nu har vi massa bebisar här i lägenheten hehe, 2 iallafall.
& martin åkte till gotland med skolan idag, & jag saknar han reeedaan..men då får man väl göra det bästa av situationen & göra sånt man brukar hoppa över annars, typ sova med brun utan soll & käka tonfisk hela veckan. Brun utan sol brukar jag hoppa över att sova med när vi sover ihop då de inte e så snyggt om han råkar få lite brun utan sol ränder, & tonfisk tycker han är grymt äckligt. ja då har man sett de enda positiva i det då.

dags att sova, hejhopp

världens bästa

Har kommit på ( eller kommit på & kommit på, det har jag ju självklart vetat innan) att jag verkligen har haft nummer 1 i allt som faktiskt är det enda viktiga

Jag har världens bästa vänner , världens bästa pojkvän & världens bästa familj(er) finns det egentligen så mycket och klaga på? Det är väl nästan det enda man behöver ! Iallafall för att inse hur bra man faktiskt har det.










LIFE IS GOOD!!!


lördag

valborg, blev en skit trevlig kväll med favorit brudarna först hos karin , sen vidare till en annan fest en snabbis sen mötte vi våra favorit grabbar vid åhlens!
Fick även med mig min snygging hem över natten & idag har vi bara myst med NCIS haha nya favorit serien tydligen... Ikväll ska jag bara vara hemma & imorgon får vi besök från ungern här hemma. naajsdö!








galet hahah!

RSS 2.0