Tisdag

HEy!  idag har jag vart i stadsparken med mamma & nora o fikat o lekt, mysit... synd bara att solen inte var framme så mycket på förmiddagen... Sen på kvällen blev det faktiskt handbolls träning efter X antal år, eftersom vi i gamla laget har bestämt oss för att vara med i järnvägen cup i år. Vi var inte så många idag, men fan va kul det var... även om man glömt mycket så finns de endel kvar i en. Jätte skoj att träna tillsammans när man tränat gym själv länge också. Kommer förmodligen ha världens träningsvärk imorgon...
På vägen hem svängde jag förbi pappa & prata lite :)
Nu ska jag kolla lite på Sons of anarchy , min nya favvo serie & sedan sova imorgon kommer två små kusiner hit!

måndag

ho ho, riktigt varmt idag. var barnvakt en stund åt nora, då gick vi ut i solen & åt lite glass, mysit!
nu har jag precis tagit mig en dusch & snart börjar BB. skönt med lov också :)

måndag

ho ho, riktigt varmt idag. var barnvakt en stund åt nora, då gick vi ut i solen & åt lite glass, mysit!
nu har jag precis tagit mig en dusch & snart börjar BB. skönt med lov också :)

lördag

har haft två sköna lediga dagar , & fler blir de !
Fredagen bytte jag skorna & fick istället med mig ett par as snygga leopard skor, som användes på kvällen när de va dags för party.. hade en jätte rolig kväll!

Torsdag

påskolv, grymt skönt! började min första lovdag med att sova ut, sen åt jag lite frukost och sen tog jag mig till gymmet. Efter det fick jag hem o duscha & fixa mig lite snabbt för vi skulle på kalas hos min kusin, där fick vi jätte good mat & fika !
Imorgon måste jag upp i tid, för jag ska t först till banken & få ett kontoutdrag eftersom jga köpte ett par skor för flera veckor sen som jag bara andvänt 3 ggr och som har släppt i sulan & klacken o lite överallt... så då var jag tvungen att få ett utdrag på .. eh?
& tadaaa fest på kvällen!

...

Hur ska man kunna släppa det bästa & viktigaste man har, även om man vet att det kanske är det bästa?
är det värt att chansa?



Tisdag

Var & fixade med balklänningen igår, om två veckor får jag hämta den då ska jag prova ut smycken till den också , ååh va jag längtar ! :D
Idag blev de lite sov morgon för vi hade engelska nationella den muntliga delen.. På eftermiddagen färgade jag min dam modell som jag ska ha på delprovet, känns bra att ha testat en gång :)
& de bästa av allt. Imorgon har vi en lektion som är en föreläsning av en man från hari krischna , intressant !
& efter det LOV LOV LOV, gud va sköööööööönt !!!!!

Måndag

TOTALT värdelös dag idag.... känns som om jag skriver de om alla skoldagar, men idag var de verkligen värdelöst.. vi gjrode cirka.... INGENTING, vilket är väldigt jobbigt då man vet hur mycket plugg man har hemma i andra ämnen...men men, vi fick ju sitta ute och njuta av solen större delen av dagen!
Nu väntar jag på att mamma ska komma så ska vi åka och mäta hur mycket dom ska sy in & upp min balklänning , sen ska vi handla mat & åka och fira min storasyster igen
Den här fina tavlan fick jag i försenad födelsedags present av mina fina vänner! En tavla full med fina minnen <3

...





How many of you people out there
Been hurt in some kind of love affair
And how many times do you swear that you'll never love again?

How many lonely, sleepless nights 
How many lies, how many fights 
And why would you want to put yourself through all that again?

söndag

Bra helg! Fredagen blev jätte roligmed kanon förfest & rolig kväll överhuvudtaget !
I lördags var jag på kalas hos min storasyster & sen åkte jag o pappa o hälsade på farfar<3
Lördagkvällen blev lugn & mysig, var ganska trött så jag somnade rättså tidigt ...
Idag har jag inte gjort så mycket, Ida va här på kvällen & kollade BB & spelade kort!
Fulpatte åkte  yesssss! rodney <3

Fredag

torsdagen blev en bra dag, hade praktik men fick sluta 18 ist för 20, grymt skönt :)
åkte till örebro och träffade jossan&lisa på palette, efter vi ätit gick vi hem till mig, kolla BB & klippte oss.. Jätte skönt o få håret genom klippt det känns så fräscht!
Imorse hade vi spa lektion, där gjorde vi predikyr , med fotbad & fotfilar och grejor, på oss själva såklart !! skulle aldrig fila nån annans fötter.. Sen avslutade vi med fransk manikyr på tårna !

Nu ska jag snart in i duschen, ikväll blir de lite party, naajs :)

Onsdag

totalt värdelös dag i skolan, vi gjorde ingenting förutom att sitta av tiden och vänrta på betygs prat som tog 2 min, vi fick iallafall sluta ltie tidigare det är ju alltid skönt! När jag kom hem gick jag & mamma ut o gick 1h & sen handlade vi också !  
Imorgon ser dagen ut som så att jag har praktik 13-20 & efter de ska jag träffa Jossan&Lizzy o mysa!


Tisdag

Blev inte mycket avbockat på min to do list igår tyvärr haha, målet är iallafall att ha de mesta klart & inlämnat efter påsklovet.... något positivt den är dagen är att de kanske fixat sig me lärlingsplats efter studenten.. skulle vara skönt! 
Ikväll blir det plugg ,träning och BB, nice!

Beautiful





Tills mitt hjärta slutar slå <3

eh

jahaja, blev inte mycket plugg, eller lite granna men sen gick jag o träna istället .. haha blir plugg ikväll istället :)
känns så otroligt stressigt med allt nu.. usch usch usch, men samtidigt vet man hur värt de kommer vara när vi står där den 10 juni, men den vita klänningen och mössan på ! Det är faktiskt inte alls långt kvar..


Måndag

ganska bra måndag endå, hade kul i skolan med lizzy&jossan. Jag & jossan bestämde oss för att göra en to do list på skolsaker & sånt som behövs göra, den vart allt för lång & helt plötsligt blev det mer itnressant att göra vad som helst förutom skolarbeten... uääk


Söndag

sug söndag haha, helgen blev något utöver de vanliga. riktigt bra helg !
Fredagen blev det som sagt förfest hos Karin, sen utgång. Natten spenderades på karins golv tillsammans med jossan, haha. Lördagen blev det bio med Jossan o karin, vi såg let the right one in, riktigt blodig film haha, usch.. efter bion blev vi sugna på att hitta på nått istället för att gå hem, jag & jossan hamnade på bells med lite öl, jätte mysigt hade vi. Sen mötte vi upp  Lizzy & Irri hem till mig o byta tröja och ta ett glas vin , tillslut hamnade tre av oss på strömpis! Natten blev hemma hos mig, med en kebab rulle med extra extra extra sås ? haha
har iallafall haft en jätte jätte bra helg :)







Lördag

Blev party igår, idag blir de bio med de här två ! najsest





RSS 2.0