Söndag

tråkiga jävla plugg söndag... usch.
Helgen har annars vart riktigt bra... i fredags blev de utgång , denna gång blev det inte strömpis som alltid annars, vi gick till frimis, tror att vi kommer behålla våran gamla vana o gå mest till strömpis,  men de va väl kul o inte göra samma som alltid hehe.. Tanken var att gå ut igår också men de blev inte så, hängde med jossan o lisa och Irri ist och hade en mys kväll!

Nu är det som sagt dags för plugg, inte så kul men sånt som måste göras, seya





Måste lära mig vad jag ska ha för inställningar på min nya kamera , bilderna får så jävla fula färger


eh






Det går inte att göra någon annan lycklig förens du själv är lycklig

Torsdag

har precis kommit hem från ett tränings pass, idag blev de afro dans. GRYMT.. de kommer jag lätt göra om de va såååå kul & samtidigt jobbigt .

ska alldeles straxt äta, sen kommer martin hit .
Imorogn har jag endast en lektion, sen ska vi gå o beställa student mössor & på kvällen äre parteey





har världens finaste vänner, ett speciellt gäng kan man säga.. åh va kul vi har tillsammans !

..

All my troubles seemed so far away
Now it looks as though they're here to stay



my life would suck without you...

jamen  tisdag dååå.. trodde vi började skolan halv 10 idag men de gjorde vi tydligen inte så vi jobbade med projekt arbetet ist,  och de va ju bra, nu närmar det sig :) så jag gick till körskolan på hålet & pluggade,
sen hade vi en lektion kl 1 , fast då jobbade vi också med projekt arbetet sen tillbaka till körskolan & nu har jag nyss vart o tränat.. skönt som fan!!  ska snart hoppa in i duschen & sen blir de väl plugg o tv





bara en fredag

kvällen blev inte som tänkt, de e mycket som inte blir som tänkt nu förtiden...
wellwell.. det är som det är.
var ledig idag iallafall, jätte skönt.. men var endå tvungen o gå upp 11 för att  fixa massa saker hit o dit, glömde hämta ut mitt pass, får väl göra de på måndag !
imorgon tillbringar jag större delen av dagen tillsammans med pappa & på kvällen är de födelsedags fets för ninnsan!

Jag & ninni när jag o mirelle hade 80tals tema på våran 18års fest !






onsdag

seg daag, träningsvärk o grejor, försov mig lite men men, efter skolan gick jag & mirelle o mötte bea & emelie för att fixa födelsedags present till ninni , som vi ska fira lite på lördag..
har nu precis klivit ur duschen & ska snart röra mig mot tvn där martin spelar super mario... låter inte som om de går så jätte bra så jag måste väl hjälpa han lite haha ;)


Måndag

Hade en lektion idag, slutade vi 10... ovärt men men vi jobbade då lite me vårt projekt arbete, det börjar närma sig!!
Sen gick vi o käka lite pizzza & myste på stan en stund jag,jossan o lisa.. Sne gick jag till körskolan o plugga lite och sen till polisen o fixa nytt pass, såg efterbliven ut på kortet som vanligt hahah.. Sen blev det träning, galet mycke folk och kö till alla maskiner.. men ett lagom träningspass blev de iallafall.. nu ska jag bara ta de lugnt ett tag o se lite tv :)



m

don't let what was get in the way of what's next




Fredag!

hallo... började min dag med lite träning, tillsammans med mamma faktiskt :)
sen hem & äta frukost med martin, nu städar jag mitt rum lite granna, ikväll ska jag träffa jossan och lisa och sen blir de strömpis..



<3<3

torsdag

har vart ledig idag, så jag & min gosiiiis hade mys kväll igår då, de slutade med att vi båda somnad.. jag med sminket på o allt hahah. men men idag har vi bara mysit hela dagen, sen mötte jag jossan så tränade vi ett medel pass.. har precis ätit nu & ska väl snart hoppa in i duschen, sen kolla på nån film med martin :)



längtar efter sommar!!!

yey

har haft en jobbig vecka hitills, började med teori prov inför körkort i måndags ... kuggade med 4 på, fick 48 & man ska ha 52 för att va godkänd.... så jääävla deppig, martin hämta mig när jag va klar & trösta mig med god mat & pussar, de hjälptes lite allafall.... sen på tisdag morgon hade jag uppkörningen... sjukt nervös & trodde aldrig jag skulle klara det men de gjorde jag!!!  har nog seriöst aldrig vart så nervös som de här två dagarna!
har nu bokat in ett nytt prov & hoppas verkligen att jag klarar de...

Efter skolan idag så blev de träääning! börjar komma igång lite granna nu iaf.. känns bra :)
efter träningen drog jag hem o duschade sen mötte jag martin på stan, handlade lite små grejor.
Nu ska vi mysa med film hela kvällen , är ledig imorgon & på fredag :D

uäk

har vartg duktig o läst ut hela körkortsboken igår & idag.......... vill inte se den mer nu haha BLÄ


Lördag

Sitter & väntar på mat, tcos blir de !
fredags kvällen blev grym, så klart!  Vi firade jossan så vi åt jätte god sallad hemma hos henne , drack , pratade, skrattade & dansade . Sen vidare till strömpis där vi hade hur kul som helst!
Idag mår man inte lika bra men men... Ikväll ska jag bara vara hemma & plugga lite körkrots teori kanske









Torsdag

har pluggat körkortsteori hela dagen typ... Ikväll ska vi ha armensk julafton då min mammas man är från armenien, så vi ska få lite gäster !   Imorgon har jag körlektion sen ska jag äta med pappa & sen köra igen :)


inga naglar :(

Var hos maria och fixade naglarna några veckor innan jul, men nu har nån gått av o nån låssnat så jag tog nyss bort allihopa... :( känner mig som en kille haha..


när dom var nygjorda!


försenade nyårs bilder!

Nyår var kanooon! började med mat,ost o kex & dricka hos jossan med alla tjejor, sne åkte vi vidare till strömpis o hade en kanon kväll! när det stängde kl 3 så kom min fina pojkvän & mötte mig & så blev de kebab rulle runt halv 4 på natten haha !










RSS 2.0