midsommar

hade en grym midsommarafton igår med mina fina vänner , riktigt kul hade vi som alltid & jag är så tacksam för dom jag har <3  När vi vaknade var vi väldigt slitna haha, så vi har legat & kollat film hela dagen, käkade mcdonalds till frulle & pasta på eftermiddagen, även fast vi var slitna hade vi en grymt rolig dag idag också!

har tyvärr inga bilder, då jag glömde ta fram kameran igår... Men vi började iallafall kvällen hemma hos Jossan, där käka vi jätte gott ! Sen tog vi en taxi hem till maja där de blev party. Får hoppas att de kommer bilder inom kort :)
imorgon kommer min gullegris hem ÄNTLIGEN!

ledigt

idag har jag vart ledig, såå skönt! så länge & sen följde jag med mamma & midsommar handla, fan va folk de va...
sen  tog vi ens väng på stan så jag fick förminska min klocka jag fick i student present...
Ikväll ska jag bara ta de lugnt & ladda batterierna för morgondagens party!
glad midsommar !

myskväll

eftersom jag är ledig imorgon behöver jag inte gå o lägga mig så tidigt... även om jag är trött....
ska poppa popcorn & sätta på min favoritfilm i hela världen, grease!

Onsdag

Onsdag & nu är jag äääntligen lite ledig... till måndag iaf..
Blir så sjukt törtt när jag jobbar... är verkligen inte van vid att stå upp hela dagarna..
men men, nu är jag ledig några dagar & på fredag är de midsommar & fest , kul! :)
Midsommar för 2 år sen :)

Söndag

helgen har bestått av fest båda fredag lördag. I fredags blev de frimis me några sköna tjejor, kom hem halv 5 nångång. igår var de inflyttningsfest hos Jossan& olle ute på landet, sjukt rolig kväll med mycket olika människor!
Martin kom och hämta mig i natt . gulligt av han <3 & imorse åkte han till grebbesta i en vecka ... saknar redan :(
Imorgon är de jobbdax igen, måndag-onsdag, sen ledigt torsdag-söndag

onsdag

usch va trött jag är... är verkligen inte van att jobba & stå upp hela dagarna... men de går bra & det är fullt med trevliga kunder, även om de kan kännas lite tungt ibland då de e ett sjukhus & även sjuka kommer och klipper sig... men det är så kul att kunna göra något för någon annan,som verkligen uppskattar det!
Jobbar imorgon också, sen är jag ledig fredag,lördag,söndag.. dock ska jag jobba hos mamma på fredag.
Väntar nu på att min finafina martin ska komma hit, under tiden ska jag fixa lite mackor som han ska ha med till jobbet imorgon, seyaaa pusss
<3

Tisdag

Jaha ,studenten var underbar.. morgonen var underbar, alla studenter på hjalmarbergman va underbart, spicegirls vs backstreetboys uppträdanten var underbart, utspringet var underbart, flaket var UNDERBARAST, middagen ,med familjen& släkten var underbar, förfesten var underbar, kvällen & natten var underbar. allt var helt fantastiskt, vill ha studenten en gång till !

För mig började vusxenlivet & arbetslivet ganska snabbt inpå, redan i måndags  började jag jobba. Jag har fått jobb på frisörsalongen på sjukhuset, & där ska jag jobba Måndag,tisdag,onsdag hela sommaren förutom V 28,29 för då har jag semester.. Idag har jag köpt mina första fotriktiga frisörskor, jätte bra om man inte vill förstöra ryggen eller fötterna då man står upp hela dagarna! de skorna jag köpte ska även vara bra för hållningen då de gör så man står "rätt" hela tiden..
haha sååå fula, men såååååååååå sköna & bra för hela kroppen!

Studenten !

Finns inte ord som kan förklara känslan. tackar familj och vänner för en helt underbar dag & natt!























Imorgon!

Imorgon är de äntligen dags för studenten!! nervös, sjukt nervös haha... tror det kommer bli en toppen dag!
foton som my har tagit på mig !

Delprov- check!

Gårdagen var en av de värre dagarna i livet hittills... Dagen började kl 8.00 med permanentrullning, det momentet jag kände mig mest osäker på,... 45 minuter hade vi på oss & jag klarade det!! Efter det hade vi ett teori prov, sen kort fest frisyr, efter det lunch i en timma. Efter lunchen var de dags för damklippning och gråhårs färg, sen klassisk herklippning och till sist skägg & mustcasch klippning!
vi höll på till  ungefär halv 6 & sen fick vi vänta till ungefär 19.00 för att få veta våra betyg... alla va sååå nervösa & jag stog näst sist på listan att få gå in och veta mitt resultat... Men när jag väl kom in fick jag veta att jag var godkänd & även att jag fick MVG i skägg & mustasch klippning, whaaat? haha de va en av de sakerna jag kände mig osäkrast på eftersom det är så ovanligt att folk går till frisören & klipper skägget...så jag har bara gjort de 2 ggr innan de här..
men men nu är det här över & det känns riktigt bra att ha det avklarat.. så mycket jag har oroat mig,övat & pluggat inför de här... nu kan jag äntligen njuta av sista tiden innan studenten !

Balen



















RSS 2.0