Längtar efter VÄRME!!


Onsdag

Det blev en kort vecka nu igen, då måndagen försvann.  Har hunnit med att träna med kajsa igår, träffa pappa idag och imorgon ska jag ha myseftermiddag med Kajsa. I helgen blir de full fart också, det blir en tvådagars... hur man nu ska orka haha!  & på ONSDAG flyttar jag!! wohooo nu händer grejer
 
 
 

Frisörbåten 2013

Kryssning söndag till måndag med en massa frisörer!  Hade det jätte roligt, med mässa, visningar och föreläsningar. Det blev även god mat, lite fest & till min förtjusning TIMBUKTU. Så himla bra dagar
 
 
 
 
 

De tar sig. sa pyromanen


New glasses

idag var jag o hämtade två par nya glasögon på smarteyes! supernöjd. och det är så kul att ha o byta med 
 
 
 

Torsdag

Hej hopp, bra dag på jobbet, vi stannade efteråt och gjorde oss iordning i håret, vi ska ju iväg på frisörkryssning, så vi måste ju se snygga ut!  Jag gjorde en bottenfärg & klippte lite toppar. och sen drog i i en röd/violet effekt. Rose-marie fick violet underhår&lugg och Therese fick en heeeeel förvandling med massa snygga kopparfärger! 
Nu är jag ledig, men ska iallafall förbi salongen för lite fönvågor imorgon. Sen på Söndag åker vi med Frisörbåten. Det ska bli så himla kul!
 
tog en snabb bild bara
 

 
 
 
 
 

Utkast: Apr. 17, 2013

Konstig vecka ,eftersom vi var borta i måndags så känns hela veckan upponer haha... Jobbar ju imorgon, ledig fredag. fast jag ska till jobbet o träna lite på fredag iallafall... Något positivt är iallfall att jag ser resultat i mina fönvågor... Jag provade idag på en docka och gjorde det på 10 min, så på fredag ska jag testa på min modell o se .
Det känns iallafall skönt att all träning verkar ge något

Färgkurs på Goldwell!

Imorse tog jag & Therese tåget mot Stockholm för att gå på en färgkurs på Goldwells studio!
Kul och inspirerande som alltid när man är på kurs, så himla kul! Vi fick massor med tips om hur vi ska använda oss av färgen på salongen. Jag fick även lite tips inför kommande experiment på mamma. Så de blev att jag handlade med lite elumen färg hem, så ska vi ta tag i det snart o göra om henne lite :)
 
Vi fick en modell som hade färgat håret svart väldigt många gånger. Svart hår som är färgat många gånger är en av de svåraste grejerna att korrigera. Vi ville få upp håret ljusare och körde en blektvätt på det för att få bort så mycket sotigt som möjligt. & det gick väldigt bra så de var bara att färga in det sen. Och då valde vi att blanda varma koppar toner med kallare violetta toner. Att blanda kallt och varmt är även något som kommer mer och mer nu inom hårmode.
 
 
Före
 
 
Efter
 
 
 
 
 
 

Gesällträning

Har spenderat dagen på Virginskaskolan för lite  träning inför Gesällen med Gunilla Andersson från Grazette of sweden.  Riktigt kul och givande dag. Fick lite klarhet i min bruduppsättning &  hjälp med förnvågorna. Nu är det bara o träna träna träna.. Efter det åkte jag direkt hem till Johanna för att fira henne på födelsedagen och sen mötte jag några av brudarna för lite myskväll. bra lördag :)
 
 
 
 
 
                                                                       
      
 

Torsdag

Har haft en skön dag på jobbet,med trevliga kunder o massa kul. Nu har jag helg, också skönt ! Efter jobbet träffade jag Kajsa, vi drog ett träningspass & sen käka vi på spicyhot.
 Imorgon ska jag ha en fet sovmorgon, sen har jag sång kl 12.20 & sen ska jag försöka ha Nora en stund efter det.
 
 
 
 
 
 

'


Onsdag

Har jobbat idag som vanligt, de såg ut som om de skulle bli en lugn dag men den drog iväg :)  vi har även fått lite nya produkter som ska bli kul o testa!  På kvällen kom Jossan till jobbet så tog vi ur hennes löshår, så imorgon ska vi klippa och färga henne , de blir roligt :)  Nu ska jag snart ut och gå en stund, har verkligen ingen lust att gå o träna....
 

Början på allt

SÅ jävla bra. bästa på länge
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=bLy2Vkjd55Q
 
 
 
 

My sisters birthday!

Hoho, sååån jääävla bra kväll i Lördags, verkligen huur lykat som helst. Förfest med bästa brudarna & skönaste killarna! Senen fortsatt bra kväll&natt. Älskar sånna kvällar som bara blir bra !  
Nu är de jobb 2 dagar till sen helg, veckorna går sjukt fort.... I helgen ska jag iallafall på gesällträning på Virginska, det kommer ett proffs dit & så kan man få hjälp me de mna behöver inför provet, kanoon!
 
Idag har jag varit i Kumla & firat min kära syster som fyllde 29 idag, haha gud va tiden går... hon är ju snart en liten tant...
 
 

Fredag

Skön ledig fredag. Gick upp ganska tidigt iallafall för att hinna med lite samtal om el och såntinför flytten. Sen 11.15 hade jag tid för synundersökning, fick med mig jossan & Lizzy dit sen o hjälpa mig med glasögon. Det blev två par glasögon & såsmåning om linser också, vet inte riktigt hur de där me linserna ska gå då jag har noll tålamod för o pilla me sånt men men..  Två glasögon blev det som sagt, & det gick på 1500:- bara för TVÅ, sjukt bra pris och fina var dom också, kul me två olika så man kan byta lite. Har ju kvar mina gammla också !
 
Efter optikern så hade jag sånglektion och sedan träffa jag Josan,lizzy & Karin o käka lite lunch myyyys... På kvällen blev de lite soffmys med J & L.   & imoooorgon styr kakish parteyyy ! bra helg :)
 

skåp

Det här fina OCH praktiska smyckes skåpet är nu påväg hem till mig. Perfekt för mig om har mycket smycken, då kanske man äntligen kan få lite ordning i röran
 
 

hulabaduula

holaaa. som sagt så sket jag i andrahanskontraktet. Lika bra då de inte kände hundra. Fick istället tag på ett förstahandskontrakt på Lövstagatan, 42 kvm med balkong, huuuur bra!!!! Den är jätte mysig, och kommer bli ännu mysigare me lite nya tapeter osv. Sååå 1a maj flyttar jag in. det känns suuper bra verkligen !


RSS 2.0