Ny mobil!

idag har jag varit och skaffat en ny mobil...blev en samsung galaxy S 2, följer strömmen helt enkelt då 4 av mina tjejkompisar har sån redan haha, just nu fattar jag ingenting.. men de kommer väl haha

ops I did it again


Lördag

Blev heldag i solen med ninni igår  & på eftermiddagen blev de en sväng på stan och efter de myskväll med mat på hennes balkong! Idag har jag suttit på balkongen en stund i solen, sen gick jg o gjorde nya naglar & nu sitter jag me lite slingor i överhåret, de va behövligt!  Ikväll ska vi på inflyttnings förfest & sn blir de utgång

fredag


sommar!!

sitter i bikini o väntar på att ninni ska komma hit! så himla nice att hon bor i stan nu så vi kan hänga ännu mer :)  nu ska vi bege oss till stadsparken för solning!

can you blow my whistle baby whistle baby whistle baby

wohooho,  idag känns livet ganska great! har jobbat för fullt hela dagen, efter jobbet blev det stora örebro med arbetskamraterna för att äta jätte god mat! Sen stack jag till Karin där det bokades resaaaaa!!  Sunny beach den 14 juni, NICE ska bli sjuukt kul! & så kommer vi hem lagom till midsommar då de ska bli rolig midsommar fest också. Underbart!  & ännu mer underbart att jag är ledig imorgon, så nu hoppas jag på riktigt bra väder, för jag behöver jobba på brännan... / vitast i öret.....

balfrisyrer

idag har jag somsat gjort balfrisyrer på 2 tjejer som skulle på studentbal. Så sjukt roligt med uppsättningar tycker jag! skulle kunna stå o göra de hela dagarna

Tisdag

idag var de återigen fullrulle på jobbet, tog inte lunch fören kl 15 idag, men va roligt de e e när de e så mycket o man bara kör på! Imorgon händer annat skoj då jag har två baltjejer jag ska göra i ordning, de e ju inte så ofta det händer att man gör balfrisyrer & det är bland det roligaste jag vet så jag är taggad!



ye


Söndag

långhelg har vart riktigt skönt.. igår va jag hos pappa på förmiddagen & solade i trädgården o umgicks med honom,yvonne & johanna.  Sen åkte jag till stan & fixade mig för kvällen då de blev 20 års fest för lizzy! Jätte bra förfest med jätte god mat, bra sällskap & lite shots haha, sen drog vi vidare till Frimis. Nu är de bara o ladda om för en jobbvecka

It's not true I had nothing on, I had the radio on.


fredag

har vart ledig nu i två dagar. I onsdags blev de som sagt utgång, riktigt kul. Igår va vi hemma hos jossan, käkade tacos och kollade på hockey (?!?) & hade skräckfilms mys, vilket resulterade i att lizzy skrämde ihjäl mig när vi skulle sova sen hah. idag har jag storstädat mitt rum & sen va jag på stan o bytte en tröja en snabbis. Imorgon ska vi fira lizzys 20 års dag, riktigt kul ska det bli!

well save me from my self

hohoho, idag har jag hunnit med mycket. Jobb först till kl 17, sen mötte jag lizzy på gymmet & körde lite. efter gymmet gick jag hem o duscha o åt lite snabbt & sen åkte jag till Ninni en sväng & på vägen dit sv'ngde jag förbi solariumet. Kännde att jag behövde bättra på lite nu när jag har så bruna vänner, antagligen kommer jag se lik¨blek ut i jämförelse endå hehe. så nu har jag duschat av mig solarie lukten & ska plocka upp lite på mitt rum osen sova. Imorgon blir de jobb & sen långhelg nice! så imorgon blir de onsdags utgång , de va länge sen :)

Måndag

Nu startar en kort arbetsvecka, fan va skönt! har vartit hos barre ikväll & träffat tjejerna lite, känns sååå bra !
nu blir de jobb i två dagar, sen långledigt, nice!

some people never change

har haft en riktigt bra helg, i fredags var jag ute med karin & vickan, super kul som vanligt. I lördags skulle vi föra hos Ninni, oså satt vi där & så ringde de helt plötsligt på dörren & jag tänkte "jaha kommer de fler" & där utanför stog våra thailands brudar !!!! såån sjuuuk surprise, vart galet chockad. hade inte väntat mig att dom skulle komma hem förän om nån månad, så då blev de gråt & kram kalas och på de en utgång utan dess like. känns skönt o ha alla tjejer hemma, även om man inte kommer kunna stå bredvid nån av dom utan att känna sig som ett lik typ.. men åh va glad jag är !

right now


fredag

Hoho, godmorgon eller nått.. har varit barnvakt några timmar på förmiddagen, nu ska juag fixa till mig lite & en möta karin på stan en snabbis & ikvll blir de partey kul ju!

life is so much more,

huhuhu  fullt fullt heelda dagen idag, kanon kul! hade även karin hos mig på salonge som vi slingade lite ljusare, blev super fint! blev upphämtade av henne & vickan efter jobbet. Vi drog till marieberg för att höra lite om resor, vi planerar att åka nånstans om nån månad. Vi var två sek från att ta enspontan  resa idag , men vi tog vårat förnuft till fånga & lugnade oss lite hehe. Sen åkte vi till vickan en liten stund o bara va.  Imorgon e jag som vanligt ledig, så då får jag se vad som händer, kvällen ser iaf ut att bli bra !

Tisdag

Har haft fullrulle hela dagen på jobbet, efter jobbet blev det direkt o träna. Sen har jag inte hunnit med så mycket mer idag , har rensat lite bland mina smycken & de behövdes ju hehe...Imorgon e de redan onsdag, känns skönt när veckorna går fort :)

Måndag

Måndag igen, fint väder o allt känns som  om man hinner me så mycket mer & får så mycket mer energi då. Idag har jag jobbat & efter jobbet åkte jag till kumla o hälsade på farfar, sen hem & då blev de en kvälls PW med Ninni!
Nu på kvällen har jag haft ett lååångt samtal med mina thailandsbrudar, miss them <3
Helgen var också bra, i fredags tog jag & vickan med karin till relaxen som födelsedags present, super sköönt! sen på kvällen mötte vi upp lite andra tjejer & körde utgång. Lördagen blev de vinmys i ninnis nya lägenhet.

I heard you were i wild one


onsdag

shit känns inte som onsdag, helg på helg lixom,. Blev frimis i fredags, satin i lördags & hemmafest på valborg. hahaha har haft en gryym partyhelg iallafall, me roligt folk o allt som hör till! Imorgon ska jag upp tidigt på lägenhetsvisning,niicee. Efter de blir de jobb & sen e jag ledig igen!
Har vart o grillat ikv med vickan,bella & holma, trevligt trevligt :)

RSS 2.0