En del av storheten i våra liv, är att inte veta hur nästa dag ska bli


Silly boy ,You Didnt know how to treat her


Måndag

Måndag igen! helgerna går för fort! men som tur e går veckorna rätt fort också..
har vart o tränat idag också, jätte skönt! ska försöka komma igång med de lite mer nu .
nu väntar jag på  att bigbrother ska börja, obligatorisk kvälls göra hah.

Söndag

all in sa vi & all in blev de, big time! haha, först var vi hos elin några tjejer & förade lite och sen blev det frimis nyöppning, kul kväll! idag har jag inte fått mycket gjort alls, håller nu på o lägger inbjudningar i kuvert & ska snart gå o posta dem. inte långt kvar nu!





ALL IN OR GO HOME!


Fredag

ska snart gå och lägga mig, det blev en riktigt lugn & skön kväll.
idag har jag hunnit med o fixa klart festinbjudningarna & sen blev det en sväng på marieberg  med Jossan&Karin.. blev lite nytt smink o lite kläder  & ett nytt sd kort till mobilen eftersom mitt försvann när jag tappa den i backen.... hehehe så kan de gå, synd på alla bilder bara....

men men Imorgon blir de därimot ingen lugn kväll nånstans wehoooo tror de kommer bli en kanon kväll!






ttooorsdag

Nu har jag tagit helg, finallyyyy, så himla skönt.
Min lediga dag kommer de bli träning, festplanering & troligtvis en sväng på stan, älskar lediga dagar !

Onsdag

full fart hela dagen, efter jobbet var de bara o skynda sig för att komma i tid till java där jag skulle möta tjejerna, får alltid höra att jag är en sån tids optimist... är oftast 5-10 min sen  för jag tror att de går mycket fortare än de gör.. heheh men idag var jag faktiskt i tid.. Iallafall så blev de fikamys & sådära, oså sa vi hejdå till Barre o Irri som åker imorgon :( :( :( :( :(  känns jätte jätte konstigt, är sjuukt avensjuk, vill också uppleva världen!! hur som helst så kommer dom få en sjuuukt kul upplevelsee & när dom kommer hem så har vi ju hela sommaren framför oss !  & de va iallafall en väldigt mysig fika :)
& nu är de snart dags för helg, grymt skönt ska de bli & helgen har massa kul att bjuda på !



farväl Jupiter, adjö jag måste läka mina sår jag ser din singlande snö dölja spåren där jag går

hoho har haft fullt upp på jobbet idag igen , riktigt kul fast man blir lite trött ;P  efter jobbet va jag hos mormor & morfar en stund & sen  träffade jag ninni på Espresso house.
Imorgon efter jobbet ska vi ses & säga hejdå till Irri & barre som drar till thailand... usch de kommer nog bli jobbigt :/  men men, tiden rullar väl på & snart är dom hemma igen :) hehe positivt tänk var de ja..



Måndag

har haft fullt upp på jobbet hela dagen, kul! :)
efter jobbet blev de äääntligen träning! de va länge sen eftersom jag blev sjuk & sen har de väl inte blivit av hehe...
nu ska jag snart se bb, verkar bli en underhållande säsong ;P

Life is what u make it


söndag

hallooo, har haft fullt upp hela helgen, i fredags blev de jobb & sen direkt hem till irri & sedan strömpis. Lördagen bev de sushi & melodifestivalen me tjejerna & idag har jag vart på marieberg med pappa,yvonne & johanna... mysig helg!  & nu är de bara väntan inför BB ikväll... äntligen lixom haha !

torsdag

håller just nu på o göra mat, kycklingsallad får de bli. tänkte kanske gå o sola sen om jag orkar, skulle va fint me lite färg..
Imorgon är jag inte ledig som jag brukar vara, men de gör inte så mycket, de e bara o jobba på,kul när de e mycket o göra !  Helgen ser också ut att bli bra  & desutom börjar bigbrother på söndag, får INTE missa

when life sucks,just keep on smiling


Måndag

har vart utan datorn nu hela veckan för den la av i måndags... & i helgen tappa jag min mobil i backen så hela displayen krossades så touchen sluta funka , så jag har vart utann internet några dagar.. men nu är datorn tillbax igen & mobilen på lagning!

hursom helst så var helgen bra, fredagen blev de myskväll& lördagen firade vi barres 20års dag, kanon kväll :)


belive me i don't want to go


if you ask me how i'm doin i would say i'm doin just fine, i would lie and say that you're not on my mind. No matter what I say


drop the beat you nasty face why ya lookin at me?

har hostat nästan hela natten, men förutom de mår jag bra :) efter en välbehövlig hemma kväll blir de mat & bio ikväll . mysit!

Lördag

Har haft två kanon dagar i stockholm med mina arbetskamrater! vi åkte dit i torsdags morse, vi har bott på hotell och vart på hårvisningar, kollat in ögonfransförlängning, träffat andra frisörer, vart på nattklubb,shoppat lite & massa mer!  Kom hem vid 21 igår kväll & då var de bara o svida om o kasta sig in i en taxi hem till lisa, där jossan också var & så drog vi vidare sen ! Idag har jag bara vart hemma, börjar bli riktigt förkyld igen så idag behövde jag vila!






ikväll har jag legat i soffan och gosat med den här lilla fina <3





Somliga ljus brinner aldrig ut

hohoo, har haft en bra dag, de enda är väl att jag börjar bli förkyld igen o deee orkar jag inte!
hursomhelst så ska jag iallafall snart packa till stockholm, ska dit med jobbet på kurs & kommer hem på fredag . de blir kul :)



RSS 2.0