Torsdag

& såååå vare helg! ligger i sängen med jooordens träningsvärk & näsblod.....
hade fullt upp hela eftermiddagen idag, när jag va klar på jobbet sprang jag upp på stan & mötte några tjejor oså fixa vi lite presenter till Mirelle & efter det blev de käk, mysig kväll :)  nu är jag ledig så imorgon blir det träning på  morgonen tror jag & sen ska jag möta karin & vickan på stan o käka lunch! på kvällen blir de kalas för moster & på lördagen kalas för mirelle, full rulle!

feeling saad....

är så ledsen & känner mig såå jävla TOM. Barre & irri har vart i thailand i ca en månad  & imorgon åker  Mina två supertrio vänner  & stannar i fleeera månader. It sucks, de känns sjuuukt konstigt.. usch usch usch nuvill jag bara att tiden går fort så dom kommer hem igen... som tur e har jag ju alla andra fina vänner kvar här hemma <3
ha så jätte roligt mina änglar & ta de försiktigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Älskar er 

70års fest!!

bästa presenterna!

time for paaarteey!

hoho idg är de dags för festen!! äntligen :) sitter me rullr i håret & fixar de sista för kvällen, är sååå taggad !
jag just nu eheheheheh

Tisdag

hoho hinner inte upptadera mig så mkt just nu, har mycket att göra inför festen på fredag wiihooo!
helgen som var v ar awesome, lördagen blev de liten utgång eftersom jag fyllde i tisdags och söndagen var jag hemma hos pappa & firade min 20 års dag, fick jätte fina presenter!
Idag fick jag oväntat besök av vickan på salongen. haha hon ringde mig förra veckan som "ingrid" jag fattade inget haha men de va kul , oså har jag hunit med o tränat idag också, skönt!
nu blir de sängen, läsa lite & sova Puss natti!

Torsdag

nämenhejjjj.. sitter o fixar lite med musik till the big parteeyy. inte långt kvar nu, såå kul!
har nu tagit helg, imorgon ska jag till systemet för första gången, woohoo spännade ;)
Mår förövrigt väldigt väldig bra just nu, allt är bara på topp de va riktigt länge sen. Vinden har vänt  eller nått... haha

Onsdag

hade en sjuukt bra födelsedag igår! började med frukost på sängen på morgonen, goda mackor med brie & parma och så presenter! fick bland annat en laptop! jätte glad för de :)  sen blev det vidare till jobbet där jag fick mer presenter sen fick jag även sluta lite tidigare. sen kom släkten hit & då blev de tårtkalas! & när dom åkt köpte vi hem tapas från Indigo , sjuuukt gott. Riktigt riktigt bra födelsedag med fina presenter!

måndag

gör mina sista timmar som 19 åring!! helt galet, jag fyller fan 20 imorgon, vart fan tar tiden vägen?
well well har fan lite ålderskris men de känns samtidigt kul! så då undrar ni ju såklart vad jag gjorde min sista dag som 19 åring?  Jag har jobbat, tränat & smakat kakor inför morgondagens kalas ... Nu väntar jag i vanlig ordning på att BB ska börja & de allra allra bästa är ju att roddan är tillbax , siiiickkkk !
Ja imorgon blir de jobb & sen massa massa kalas !




en annan gång när jag fyllde år... haha


För jag är värd mer än så, jag vet det nu. Jag ser ljuset!


Söndag

har haft en kanon helg som, vanligt!  fredagen blev de mys hos karins pappa , en lugn skön kväll!
Lördagen blev de utgång med Lisa&Jossan, förfest/melodifestivalen & sedan frimis. Efter frimis drog jag & Abel till alfredos, sen anslöt sig även Lisa & jossan och vi blev kvar där tills dom stängde vid typ 4 . Riktigt bra kväll!
Idag har jag vart o käkat lite me pappa, pratat & bara umgåtts. resten av kvällen blir lugnt lugnt lugnt  !

Torsdag

Den här dagen blev riktigt bra, när jag var påväg från jobbet till träningen så ringde min chef & sa att en av mina kunder jag hade idag hade ringt till salongen för att tacka mig för han tyckte klippningen blev så bra & så hade han sagt att han ville komma till mig i fortsättningen osådär.. Då blev jag verkligen glad, tänk va lite som kan göra ens dag & vad fina människor det finns. Det känns så bra & motiverande är man får uppskattning för det man gör.

Efter träningen väntade pizza med hela familjen, jätte gott, har vart sugen på de hela veckan.
& imorgon blir det sovmorgon och sen ska jag möta Ninni för en heldag på stan. life IS good!




Onsdag

Tiden bara går & om ungefär en vecka fyller jag 20 !  va sjuukt..
veckan har bestått av jobb & träning. har faktiskt tränat måndag,tisdag och onsdag.. det känns riktigt bra, kanske kanse kör imorgon också..
Idag har jag haft Johanna hos mig på salongen , hon har haft en kort period som brunhårig & ville bli blond igen. så vi började de med massa ljusa slingor. Blondes have more fun!!
Nu är de en jobb dag kvar till helg, sjukt skönt , veckorna går faktiskt ganska fort  endå..



soowhaaaattt


Fredag

ledig & jätte fint väder kanooon!  har haft lite besök av jossan på morgonen för hon skulle hämta ut sitt legg så hon kom förbi en stund efter de!  Jag ska snart göra mig i ordning lite grann & sen ska jag iväg och göra om mina naglar & sen blir det en sväng på stan. Ska bli jätte skönt o göra om naglarnam har tappat trvå & brytit en  så det är välbehövligt

ha en fin dag!

RSS 2.0