Onsdag

Nu e veckan snart slut igen, de går ju väldigt fort! har iallafall en dga kvar till helg,mördar dag typ med 2 permanenter på rad så jag kommer stå med permanenter från 9.00 till 12.30 ungefär... hehe fast börjar faktiskt tycka att permanenterna är lite roliga nu. har även fönat fönvågor på samuel som ska vara min klippmodell på gesällen, fön vågor med kam eller borste ska det vara, sjukt svårt då det inte är ett moment man gör till vardags... men jag börjar få in de lite granna nu.'
 
 

lifeisgoooooodddd

en riktigt bra dag!! har haft min killmodell hos mig på salongen & fönat fönvågor, lyckades riktigt bra så de känns som om kjag börjar bli lite säkrare nu. sköönt! & efter jobbet kom vickan hit & så började vi leta lite resor till London över nyår me nästan alla brudarna , så nu e de bokat & klart o de känns hur bra som helst!

Söndag

Har haft en som vanligt bra helg, återigen blev de fest både fredag och lördag, inte bra egentligen .. är sjukt sliten nu... sen har jag även skaffat mig en tatuering!
 

Måndag

har haft en jätte bra helg, rälbåten i Fredags med Ninni & Ninnis mamma & hennes man och deras vänner. Hur kul som helst o vilket drag de va på båten haha, vi blev helt chockade när alla gamlingar börkja sjunga allsång mitt i maten. Båten va rmellan 20- 23 så efter de gick vi allihopa till bishop och sedan gick jag och Ninni vidare till Satin.
På lördagen var de dags för kräftskiva med tjejerna, haha värsta skaldjurs helgen ju.  Jätte kul hade vi, med massa mat & massa shots..... & även den här kvällen hamnade vi på Satin!  Nu e de en ny vecka med massa spännande saker på G!   Känner mig dock lite halvkrasslig, men de får gå över :)

Tisdag

hoho kom hem från gotland i söndags, har haft de underbart såklart, finaste stället i sverige!!  har festat o träffat nya människor, shoppat, hängt med familj & vänner och haft de bra. men vi va inte borta så länge att jag hann börja längt hem....skulle gärna stannat lite .till.. men men nu e de tillbax till jobbet & verkligheten typ, nu är all min semester slut.. hoppas de händer lite snart så man får något annat o se fram emot!

väntan

väntar väntar väntar, har väntat heeela jävla dan på att få åka nån gång. o de gjorde ju inte väntan kortare att jag hade tandläkar tid i kumla 9.50 idag & va tvungen o ta ett tåg 9.10. det har vart en låång dag och jag har i princip bara väntat på att klockan ska bli tillräckligt mycket så jag ska få ta min supertunga resväska ( förstår inte hur jag kan va i behov av så mkt grejor för bara 4 nätter? )  och gå till stationen och möta Ninni! men nu e de snart dags.
hoppas på superväder där borta!  hemma igen på söndag!

Vill ha!

Färgen på den här jackan är ju to die for!! vill ha vill ha

Söndag

ingen söndags ångest idag inte! nu börjar snart min sista semester vecka & jag har några dagar hemma att bara glida på innan vi åker till Gotland, känns super skönt! Igår firade vi Irris 20 årsdag med grillning,vindrickning & utgång. Bra kväll! Idag har jag vart hos pappa en sväng & sen åkte jag till Josi & såg filmen Hunger games, sjuuk film haha men den var bra! NU blir de lite packning, och på tisdag blir det upp tidigt för tandläkarbesök ...ush! & sen åker vi oå tisdag kväll. Längtar!

.


Fredag

underbara lediga fredag! bästa på hela veckan! Ikväll ska några tjejor komma hit , så jag & lizzy ska snart sätta igång o laga lite mat inför kvällen. blir lite vin osånt också osen blir de säkert att vi går ut nånstans en sväng.
blir nog en fin kväll :)

Onsdag

blev en kort vecka för mig, 3 dagar bara & imorgon är sista innan min sista semester vecka. Och på tisdag bär det av till Gotland för mig & Ninnsan, ska bli så jäävla skönt!

RSS 2.0