I keep on running, keep on running and nothing works. I can't get away from u


I think I hate you deep down. you know I do. wanna erase u.
keep on running, keep on running

Måndag

har haft en bra helg, både fest & chill. fest i lördags & sen har jag vart i kumla resten av helgen, super skönt!
nästa vecka har jag semester igen & då bär det av till gotland tisdag-söndag. ska bli gryyymt o komma bort lite!
och Imorgon e jag ledig hela dagen, då ska vi begrava farfar <3

tisdag

nu har jag börjar jobba igen efter semestern, dock bara 2 veckor innan jag har en semester vecka igen!
har även tagit tag i träningen igen & fyllt på mitt träningskort, var o tränade igår med lisa & idag var vi ute och gick känns bra o komma igång!
 
de första dagarna på jobbet efter att vi haft semesterstängt har varit ganska intensiva, vi är bara två för tillfället då den tredje av oss har slutat, så nästa vecka kommer det en ny tjej som ska börja jobba hos oss, spännande!
 
 
Min senaste kreation på min moster!

Söndag

jaha då har man haft semester en vecka & en kvar. sen jobbar jag två veckor osen drar jag till gotland 1 vecka, nice. Har haft en suuper skön vecka me lite utgångar , häng me tjejerna o annat. nice!
Nu väntar jag på att min kära mor ska komma hem , så vi får umgås liite!
i veckan har jag inget speciellt planerat, men nått ska jag väl hitta på.

Lördag

Började min semester med en liten utgång med Karin,Ninni & Vickan. Blev satin för oss. Ikväll är de påt igen.. fast vi har inte bestämt oss vart vi ska än. Känns suuuuper skönt med semester iallafall, nu ska jag snart laga mat tror jag. Lax & färsk potatis. har blivit endel av de, det är ju ganska enkelt & gott

Snaaart semester!!

hoho, endast en dag  till semester, känns supper skönt. har som sagt haft mycket på jobbet också så då känns de ännu bättre med semester !  efter jobbet var jag & lizzy ute och gick , sen fixade vi oss lite & sen mötte vi Jossan. Så ikväll har vi varit på Pitchers o ätit osådär, trevligt! imorgon jobbar jag till kl 14 sen e jag ledig ledig ledig! längtar!!

onsdag

huhu, har fullt fullt fullt på jobbet, ska jobba fredag också, som egentligen e min lediga dag bara för jag var fullbokad hela veckan nu. Dock jobbar jag bara till kl 14 på fredag så de gör inget :) desutom är de kul o vara igång.  & så kommer de bli extra skönt med semester sen nästa vecka!
har ju haft några fina dagar nu.. dock jobbar jag ju på dagarna men när de e så fint så orkar man ju utnyttja kvällarna också, så igår va vi några st på satins uteservering på kvällen. super mysigt!  Och idag efter jobbet åkte jag med mamma & Nora till ånnabodasjön, dom badade men inte jag haha...& så har jag hunnit med en promenad med Ninni ikväll också. Skööönt !

-


sunday

helgen har vart awesome, myskväll,barnvakt,vikingafest,utgång. Alltmöjligt helt enkelt! sen att helgen har innehållit endel aggresivitet är en annan sak. endel får ju lära sig bete sig helt enkelt.. Nu är jag återigen barnvakt, åt en väääldigt trött tjej.. Byggare bob för henne & dator för mig. Nu väntar en jobb vecka innan två veckors semester, nice :)

RSS 2.0