Fredag

bästa dagen på veckan, helt klart!! började me en sovmorgon, gick upp o tog en promenad till solariet.. gick hem o duscha o fixa mig för att sen åka till sånglektionen, kul som vabligt. Ännu roligare att jag ska ta med mig min gitarr nästa vecka och börja lära mig lite så jag förhoppnngsvis kan kompa mig själv.. har alltid vart sugen på att lära mig men det har aldrig blivit av, så de ser jag fram emot!

Efter sången åkte jag och hämtade Nora på dagis & så hade jag henne o myste hela eftermiddagen. På kvällen tog jag en sväng till min fina pappa och hälsade på honom och familjen, mysigt!


Torsdag

Dååå va de helg igen, har haft en fulltupp vecka verkligen, mycket jobbo de e bara kul. Stannade även efter jobbet för att öva inför gesällen.... det ger mig ååångest, har kommit in i en sån svacka gällande gesällen, och de enda jag tänker är att hur faan ska jag klara de här. hur ska JAG klara de här.. aa de e inge o göra. de ska göras om jag så ska göra om de hundra gånger. öva öva öva, de e enda. och tålamod så klart, vilket jag har väldigt lite av. blä

you just don't know it. but you need me.

efter att ha varit sjuk i 6 dagar så är de dags för jobb imorgon, sköööönt! har alltsåm legat sjuk sen i onsdags då jag gick till jobbet ,för att lämna 20 min senare. Sen dess har jag i princip sovit. Bortsett från i lördags då jag tog mig till vickan för myskväll me henne jossan & Irri. Lite energi fick jag där iallafalll... dock är hostan kvar, så nu har jag hostat så jag inte kunnat sova alls på nätterna, så sjuuuukt jobbigt. men nu tror jag de börjar försvinna så nu ska jag jobba några dagar..

<
Helgen e reeedan över, nu igen haha. hur som helst har de vart en bra helg. barnvakt fredag och lördag. för min storasyster har flyttat. Tapas o utgång me tjejerna på lördagkvällen, sleepover hos Ninni efter de. och idag har jag vart i Kumla o hjälpt Hanna o packa upp lite.. imorgon e de jobbdag & på kvällen färgkurs. roligt!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hårförlängning på Jossan!

 
 
 

RSS 2.0