Perfection

 
 
 

Onsdag

hejhå, nu har snart en arbetsvecka gått. REDAN! sjukt fort går de. Sugen på helg och tapasmys med mina tjejer. Men innan jag går på helg så ska jag jobba och sedan sätta hårförlängning på jossan. en grej som jag kommer försöka göra mer och mer om det går bra !
sjukt kul ju

Lördag

hejhoppp! sitter fortfarande i oyjamas, men ska snart fixa mig för o dra till ninni o hjälpa henne för kvällen då vi ska fira henne för andra gången... haha bra med flera kompisgäng ;)
Gårdagen blev lyckad. vi började på pitchers med lite mat, sen gick vi vidare till olearys och så slutade jag på hemmafest. spännande haha!  super trevlig kväll iallafall :)  Nu e de bara o ladda om för ännu en trevlig kväll.

its my life

vhellui.. snart helg igen dåråå.. jobbar dock fredag också för ovanlighetens skull ,
Längtar förövrigt till helgen o alla festligheter som blir då!
 
 
har föresten skaffat lite mer hår som ni ser hära, känns super kul eftersom mitt hår efter min page klippning har nått den längden där de bara känns som att de växer oooootroooooligt...... sakta. så lite extra gör inget :)
 

Mammas hår!

fredag är vanligtvis min lediga dag, men man kunde inte hålla sig ifrån salongen endå mamma behövde färga håret. Tur att man har ett himla roligt jobb!

LONDON NEW YEAR 2012

    
                                                      
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0