onsdag

har en upp o ner dag idag... känner mig trött, deppig, I miss my friendsssssss <3,  som tur e finns ju några fina vänner kvar här hemma & de e bra :) Imorgon e de som vanligt jobb & sen på kvällen ska vi iväg på färg kurs, super kul ju! & sen blev de helg, sköönt!

live today


But you Didn't know how to treat her, silly boy

Har precis kommit hem från träningen, är sjuuukt seg. Ont i huvet har jag också....Har jobbat som vanligt idag, hade mormor på morgonen & gjorde henne fin i håret, kul med lite förändringar!  När jag haft en stund över idag har jag tränat fönvågor som kommer ingå i gesällprovet jag ska göra om ca ett år, heheh är ute i god tid ;) & de e nog bra för de e så jäääävla svårt..men men de ska jag väl försöka lära mig. Ser fram emot helgen som blir helt o hållet partyhelg !

true story


fredag

helgen ser för tillfället ut att bli en lugn helg, kanske är bra.. minns fkt inte sist jag inte va ute minst en kväll på en helg.. hursom  helst får vi se hur de blir :)   mina planer för dagen är träning,städning & mys

torsdag

ligger i sängen är sjuuukt trött.. har vart de hela veckan, de va väl utgången med vickan i lördags som tog lite för hårt haha...blev ju bara en tre dagars vecka också, så nu e de helg igen!
& så har jag fixat semester då jag,karin& vickan ska åka utomlands eller dylikt :) kul att ha något att se fram emot!

söndag

har haft en bra påskhelg, & den e ju inte slut än för de e ju ledigt imorgon också :)
i fredags drog jag & ninni til stockholm & shoppade lite, jätte mysi dag!
igår blev de påskmat här hemma & sedan utgång med vickan, riktigt riktigt rolig kväll !
idag har jag mest vart seg, ikväll blir de myskväll & imorgon kalas för storsyster!

tisdag

ibland händer oväntade saker... livet kommer förändras & de enda vi kan göra är att hoppas att allt går bra


RSS 2.0