nice

gårdagen var grym, träffade jossan & barre på stan först o handla lite, sen fixade vi oss hemma hos mig för att sedan möta upp de andra tjejerna för födelsedags firande & käk på Indigo, gryyymt gott!
Efter att vi ätit gick vi hem till lizzy o förade lite innan frimis, kvällen slutade tillsammans med barre på en parkbänk med varsinn godispåse, vi vart även en möbel rikare, skumt... haha.. idag har jag då inte gjort något alls.. ganska skönt :)




.

If it feels so good, then it can't be wrong



semester

hoho, har haft en av mina semesterveckor, jätte skönt! kag & martin åkte till falkenberg i måndags & stannade till torsdagen, har haft jätte mysigt ! kom hem i torsdags som sagt, fredagen blev det att fira bea först hos henne & sen frimis, hade en jätte kul kväll! har jobbat lördag och söndag också..

nu har jag semester en vecka till, sen blir de jobb en vecka & sen semester igen nice :)



Måndag

Måndag igen, har haft en riktigt bra dag på jobbet idag, hoppas resten av dagarna blir så också, för sen får jag semester , nice!  Har köpt en ny mobil också, äntligen!  Det blev en htc wildfire S , har inte fått så mycket grepp om alla funktioner än... men de blir väl bra :)

RSS 2.0