Onsdag

heyy, har precis kommit hem, efter skolan så gick jag hem & hämtade bilen sen hämtade jag Ninni i skolan så åkte vi till marieberg och kagar 157, hittade tt par skor till balen, två tights och en bodybutter. sen åkte vi tillbaka till stan och käkade lite och gick på stan en stund, köpte en ny sport bh också, jätte fin rosa ! :)
Så nu ska jag dra på mig min nya sportis & dra mig mot friskis!




Tisdag

Har ringt till vårdcentralen idag, så fick en nässpray med kortison utskriven så kanske jag slipper bihåls inflamation...vore trevligt.
Var iallafall i skolan idag, sen på stan en stund med mamma , har troligtvis hittat mina balskor, så jag ska nog köpa dom imorgon.. Sen har jatg hunnit med o träna ikväll också, skönt :)



Söndag

Kanon söndag!! Blev en lite annorlunda söndag igår, vi ahde maskerad party bara vi tjejer och det blev en riktig jävla fest ! jag hade en mermaid dräkt som jossan rotat fram, en badräkt och sen en slags kjol med fenor o allt, as ballt haha.. riktigt riktigt kul hade vi iallafall, och ja va ska man säga om folk funderade på om de är nått fel på oss så har dom ju fått de bekfräftat genom alla bilder på facebook idag hahaha !












Lördag

fredagen blev kanon, fick stressa lite hem från skolan & fixa mig o sen ta bussen till Mirelle för att fira henne. Där blev vi bjudna på jätte god mat o så hade vi en riktigt kul förfest. Sen blev de vidare till strömpis där vi mötte resten av våra vänner & hade en as bra kväll!
Idag vaknade jag upp med Jossan& Irri, jätte pigga va vi... haha nu sitter jag iallafall i butiken för jag jobbar till kl 16 idag. När jag slutat ska jag hem & tvätta migg sprayiga hår, mmh :)



torsdag

Praktiken idag gick rätt så fort,övade kort fest frisyr och hjälpte till med en färgning..
var hemma vid 20.30 ungefär så nu har jag käkat & kollat big brother!
Imorgon har jag endast en lektion vid kl 13, sen på kvällen ska jag hem till Mirelle som har fyllt år :)






shopping

Var på mariebrg en sväng med mamma igår, hittade endel som jag behövde , as bra!


svarta halv höga jeans!


svart klänning!



från praktiken,  silkesdroppar,silver schampoo och en mini spray


Fina kilklackar !

praktik!

ska snart iväg till praktiken, börjar kl 13 och slutar kl 20... så omd e e någon som är sugen på klippning,slingning eller färg så är de bara o titta in hos mig på hårmetropolen i kumla!

Tisdag

skit tisdag, Lång dag i skolan o massa jobbigt... men nu känns de helt okej såhär på kvällen faktiskt :) har hunnit med att skriva en uppsats på 4 sidor om hinudismen & ävent ränat i ca 2 timmar skönt ! :D
Nu är de snart dags för BB & efter det ska jag fixa lite med foton till en redovisning imorgon.


Så fin!


hämtade den idag, ååh den e såå fin! längtar tills vi står där med mössorna på!





super trion <3

Måndag

sitter i skolan, suger ganska så hårt... har haft svenska, sen gick vi till UF mässan & hälsa på vickan& karin & Irri som stog där . Sen blev de labaguette med Jossan och Lisa.. Nu har vi naturkunskap... men fattar faktiskt inte uppgiften haha..

Efter skolan ska jag gå och se om min studentmössa har kommit. hoppas!!
sen ska jag hem och plugga och ikväll ska jag träna om jag hinner..



hittade en gammal bild på min skolinloggning från när vi åkte skridskor i tvåan haha, kungar

me,myself i've got nothing to prove..

I keep on running, keep on running
And nothing works

I can't get away from you

I keep on ducking, keep on ducking
And nothing helps

I can't stop missing you




söndag

halloj, myskvällen som var tänkt i fredags slutade med en spontan utgång, riktigt kul blev de också !
igår vaknade jag & kände mig nästintill död haha, men de va fint väder o grejor så jag & mamma va ute på lite promenad, sen åkte vi hem till Hanna en stund.

Nu sitter jag och förgyller min morgon med cola & ostbågar från igår, mums.. ska snart ringa pappa o be han hämta mig för Yvonne fyller år idag så ska dit på kalas :)


Torsdag

Torsdagar innebär just nu praktik, 13.00-20.00 för mig. Innan praktiken blev det en sväng till morfar och mormor med smörgåstårta för att fira mig lite i efterskott & även klippa morfar.
Senare på praktiken så kom mamma förbi för att få håret färgat & klippt, och eftersom hon har väldigt kångt och tjockt hår så tar ju det sin tid haha. Kom hem runt 21, käkade och kollade big brother.. ska snart lägga mig, tror att jag är ledig imorgon och hoppas de för gud va skönt!!


Onsdag

halloj, skoldagen var inte så värst jobbig, skönt de. efter skolan färgade jossi håret på mig, blev lite ljusare & lite koppriga slingor som jag gjort en gång tidigare känns fräscht :)
sen blev de marieberg handlade en fin grön jacka, lite kul me omväxling i färg, och sen blev det ett par solglasögon också !

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ska jag först till morfar och klippa honom och käka smörgåstårta för att fira min födelsedag lite grann i efterskott & sen kl 13 börjar praktiken och där är jag till kl 20.00




tränat

Har precis kommit hem från gymmet & ätit lite också ska snart katsa mig in i duschen & sen se big brother.
Imorgon blir de skola, sen hårfärgning förhoppningsvis, sen marieberg :)


I just wanna be happy


söndag

har haft födelsedag idag med kalas o grejor, mysigt ! och finba paket också :D
Imorgon är de skola ,ångest.......

haha pigg imorse... fick paket på sängen allt för tidigt ;)







Lördag

Halloj! vaknade upp hemma hos mig med Ninni & lizzy..framåt eftermiddagen tog jag en lång dusch & fixade mig lite, sen kom johanna och hämtade mig så åkte vi till pappa & hade lite kalas för mig fick jätte bra presenter och jätte god mat! vi stannade där och kollade på melodifestivalen en stund, imorgon är de ju min födelsedag & de blir kalas igen!

My birthday!

Igår kom mina tjejor hit & firade mig,  det blev lite texmex mat , texmex kycklingspett och jätte goda taco snurror, lite salsa & guacamole dip och grönsask stavar och massa taco chips, efterätten blev 3 olika meloner med feta ost ! Sen blev de vidare till strömpis trevlig kväll :)


















Torsdag

har vart jävligt sjuk hela veckan, legat däckad sen i måndags och de e först idag på eftermiddagen som jag började må lite bättre och nu är de fkt helt okej. Lisa va här på sin lunch också kul o få snacka av sig lite efter att ha suttit inne hela veckan... Iallafall så fylle ju jag på söndag & tanken var att mina tjejor skulle komma hit imorgon på förfest & sen skulle vi ut.. men så vart jag ju sjuk oså... men de blir av iallafall eftersom min sjukdom verkar ha försvunnit nu. så jag & mamma va o handla lite tills imorgon hihi kul de ska bli!


lördag

Faan va förvirrad jag är alltså.... what to do
gårdagen var väl mesta dels rolig, idag känns de inte lika kul... usch usch har mått bättre !
ska gå & lägga mig nu, och så ska jag sova riktigt länge imorgon !








Onsdag

hade en skit dagstörre delen av dagen idag med,  det blev lite bättre framåt eftermiddagen iallafall  :) gud va deprimerande de måste låta när jag skriver så därnästan varje dag... det enda positiva med skoldagen var pizza buffén !  Var sen efter skolan o fikade lite med ninni, mysit som vanligt, sen blev de till marieberg med mamma o titta vad jag önskar mig när jag fyller :) nu ska jag laga makaroner & bruk köttfärsås åt oss gottigott !

fick med mig en söt halsduk hem, som även har en liten söt luva .. jätte bra när man inte vill paja frisyren !

blev inte så bra bilder men ja.

tisdag

känner mig totalt trasig idag, eller nått... är sjukt förkyld, ont i huvudet ,lite ledsen osv osv osv nedå va deppigt de där lät haha.  Är sjukt tränings sugen, samtidigt som min kropp bara vill sitta här och inte röra på sig alls, och så tror jag nog de blir för jag måste plugga idag.



här vill jag vara just nu , gud va skönt!

RSS 2.0