Frisörhelg

hoho, har haft en lite fullt upp helg. somsagt så hade vi ju lite spa kväll i fredags, de va supermysigt.  Sen blev det hem tidigt o sova för att gå upp och åka till skövdemässan med Rose-marie på lördagen. Det började med att vi körde fel några mil eftersom vi satt o babblade förfullt i bilen haha. men vi kom fram tillslut iallafall och väl därframme blev det lite shopping av diverse hårprylar. och så var det visningar då och då som vi tyckte va suuperbra & jätte inspirerande. det var en vääldigt bra & trevlig dag.
 
På mässan köpte vi med oss lite plattänger hem eftersom Grazette hade såå snygga rosa med tillhörande värmetålig väska, där köpte jag även med mig en till mig själv!   Så nu i veckan har vi skyltat lite med alla nya rosa saker vi köpte med oss, det är riktigt kul och blir riktigt snyggt. Vi har skyltat med svart tyll och rosa produkter så det ser riktigt tufft ut i skylten !
 
 
 
 
 
Här på en av visningarna fick man lära sig hur man kunde göra som en rosett i en fläta. Kul grej! vi har tränat upp oss på de på salongen nu!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0